tirsdag 16. august 2011

Lampe m/kontor!


Ùberkul grønn skrivebordslampe med plass til ting og tang.
Grønn metalisk farge. 
 Justerbar lampeskjerm.

Ukjent kontakt for meg.. 
Må nok må byttes for å kunne brukes i vanlig veggkontakt.

USB-kontakt er også tilknyttet lampen - jeg vet heller ikke hva denne 
skal brukes til..
Likeså USB-inntak.
 En alternativ og unik lampe, kan man godt si!
250 kronerEn hyggelig og obeservant medblogger gjorde meg oppmerksom på dette (som dere også ser i kommentaren nedenfor):

Dette er en amerikansk lampe, den kan ikke brukes sån uten videre her i Norge da spenningen i USA ikke er lik. Det er altså ikke bare å skifte kontakten, du må ha en omformer som gjør om strømmen fra 120 som lampen er beregnet for og til 220 som vi har i Norge. Usb kontakten er IKKE en usb plugg, dette er en nettverkskabelplugg, det samme som finnes på gode gamle telefoner. Hva i all verden den skal brukes til kan en jo lure litt på:-) Ps muligens finner du en sån omformer på Clas Ohlson til en ok penge.

USB-plugg da, liksom...!:P
Haha, må le av meg selv!
Dette understreker nok en gang, mine manglende tenkniske kunnskaper!
Selv om jeg faktisk vet hvordan en USB-plugg egentlig ser ut...;)


Takk for nyttig info, Bagatellar!!!
greit å vite hva man selger...
Kan tilføye at jeg også har kjøpt lampa brukt og aldri tatt den i bruk, så jeg bruker det som unnskyldning;)1 kommentar:

  1. Dette er en amerikansk lampe, den kan ikke brukes sån uten videre her i Norge da spenningen i USA ikke er lik. Det er altså ikke bare å skifte kontakten, du må ha en omformer som gjør om strømmen fra 120 som lampen er beregnet for og til 220 som vi har i Norge. Usb kontakten er IKKE en usb plugg, dette er en nettverkskabelplugg, det samme som finnes på gode gamle telefoner. Hva i all verden den skal brukes til kan en jo lure litt på:-) Ps muligens finner du en sån omformer på Clas Ohlson til en ok penge.

    SvarSlett